Tag et kig
bag scenen

Worklife @ Konica Minolta

Konica Minolta gør mere end blot at forbinde sine medarbejdere i løbet af arbejdsdagen. Vi deltager også i forskellige kultur- og sportsaktiviteter, der giver dig masser af muligheder for at lave fælles aktiviteter med kollegaerne, tage ud at spise og have det sjovt efter fyraften. I Ballerup har vi blandt andet mulighed for at booke massage om mandagen, ligesom vi kører et yogahold med en professionel instruktør, for dem der gerne vil have løsnet lidt op i kontorkroppen.

DHL Stafet

Idræt bringer folk sammen, og Konica Minolta ønsker at støtte det. Denne aktivitet er rettet mod personer, der deler en lidenskab: løb i hold. Alle Konica Minolta medarbejdere inviteres til at deltage i DHL Stafetten. Hvert år sammensætter vi et energisk team, der nyder sporten og holdånden!

Internationalt Community

Konica Minoltas Internationale Community fokuserer på at bygge broer mellem kollegaer, der benytter muligheden for at arbejde i udlandet, og de af jer, der bor og arbejder lokalt. Ved at bringe lokale og tilsluttede sammen skaber vi et ægte Internationalt Community. Udveksling af oplevelser, tilbringe tid sammen efter arbejde og fælles opdagelse af byen bidrager alt sammen til at man bliver internationalt forbundet - professionelt og personligt.

Offentlig tilstedeværelse

Konica Minolta deltager regelmæssigt i en række forskellige messer og arrangementer, der tilbyder alle interesserede i vores firma og produkter masser af muligheder for at få information om de emner, vi deltager i, samt en perfekt platform til at komme i direkte kontakt med os.Start din rejse her

Til vores ledige stillinger