Indblik fra dem der får vores hjerte til at banke.

I Service & Support divisionen er opgaverne delegeret med et højt ansvarsniveau, hvilket giver mig stor fleksibilitet til at introducere og implementere nye ideer. Jeg arbejder internationalt i tæt kontakt med kollegaer fra hele Europa, Japan og andre regionale hovedkvarterer som USA. Dette giver mig konstant mulighed for at udvide min oplevelseshorisont. Og jeg møder altid gode kollegaer i en international sammenhæng.

Patrick Stucke

Service & Support

Efter at have afsluttet min markedsføringsuddannelse, er jeg taknemmelig for chancen for at opbygge et bredt netværk blandt internationale Konica Minolta kollegaer, få en masse branchespecifik viden og arbejde på mine egne tværfunktionelle projekter.

Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre forberedelse til min nye rolle som Junior Specialist Corporate Communications end et Marketing-traineeophold i Konica Minoltas europæiske hovedkvarter!

Frauke Flüthmann

Trainee

Sidste år deltog jeg i Technical Innovation Programmet. Det gav et værdifuldt skifte fra mit daglige arbejde og hjalp mig til at tænke ud af boksen. Jeg sætter stor pris på muligheden for at udvikle en ide sammen med kollegaer fra forskellige afdelinger og lande. Og jeg er meget stolt af resultatet.

Nicolas Führ

Technology Innovation Programme

Begynd din historie her

Til vores ledige stillinger